Nieuw patroon – Stoere coltrui

In de prachtige kleur Dark Olive ontwierp ik deze stoere coltrui.

Draag deze trui op dezelfde kleur tregging en je ton sur ton set is helemaal compleet. Wil je deze trui ook haken? Kijk dan snel in mijn webshop voor het patroon. In het patroon zijn alle stappen voor het haken van deze trui duidelijk uitgelegd en voorzien van haakschema’s. Ook een indicatie voor andere afmetingen dan de door mij gehaakte maat 36/38 staat beschreven. Omdat deze met het garen Durable Cosy Fine is gehaakt (katoen/acryl) kun je deze fijne trui nog tot ver in het voorjaar doordragen. Ik ben heel benieuwd in welke kleur jij deze trui gaat haken!

Op 15 en 17 februari ben ik aanwezig op de Handwerkbeurs in Zwolle. Wil je deze stoere oversized trui zien, kom dan naar de Durable stand (stand 111).

Follow my blog with Bloglovin