Omdat ik nog wat Barbante XL over had van de krukhoes…

Van het overgebleven garen van de tweede bol Barbante XL van de Stoere krukhoes haakte ik een paar cadeautjes. De mooie zware windlichten had ik al in huis omdat ik al van plan was zoiets te maken. Altijd handig een kleinigheidje op voorraad. Ik kocht de windlichten bij de Action. Het patroon is heel makkelijk.

Haak 41 lossen en sluit deze met een halve vaste,

  1. Start met 2 lossen en haak in elke losse een half stokje, sluit de toer met een halve vaste in de tweede losse van het eerste halve stokje,
  2. Haak 2 lossen en haak halve stokjes om en om in de voorste en achterste lus. Aan het eind van de toer sluit je weer met een halve vaste in de tweede losse.
  3. Herhaal toer 2
  4. Herhaal toer 2
  5. Haak in deze toer halve vasten in elk half stokje van de vorige toer. Hecht af.

Maak je windlicht af met zo’n mooi leren label met een leuke tekst (mez11). Super leuk om cadeau te geven.