Mix & match naar hartenlust met deze nieuwe woonaccessoires

Ontdek de diversiteit van Durable met deze bij elkaar passende woonaccessoires.

Zelf houd ik erg van natuur tinten. In een paar prachtige tinten van verschillende Durable garens ontwierp ik Plaid Barcelona Nature. Hierin heb ik maar liefst vijf verschillende garens van Durable verwerkt. Door het gebruik van verschillende steken en garens krijgt deze royale plaid een warme en natuurlijke uitstraling. Het is een echte blikvanger op je bank.

Vul je interieur aan met kussens in dezelfde stijl en kleur om er één geheel van te maken. De kussenpatronen zijn er voor verschillende haakniveaus. Voor beginners is er kussen Sevilla. Kun je nog niet haken, maar wil je toch een mooi item om mee te beginnen, dan is deze workshop absoluut geschikt voor jou. Heb je al een beetje haakervaring dan kun je meedoen aan de workshop voor kussen Madrid. Nog steeds niet moeilijk maar toch een super gaaf eindresultaat. Voor de gevorderde haker ontwierp ik kussen Valencia. Bij dit kussen varieer je met garens met verschillende diktes en gebruik je meer ingewikkelde steken. Alle kussens passen ze heel mooi bij plaid Barcelona.

Durable bracht een tijdje geleden macramé garen op de markt.  Ik besloot er mee te haken. Het werd een mand: Mand Alicante. Deze wordt net als bovenstaande kussens in workshop vorm aangeboden. Zowel de steek in 2 kleuren als het maken van het koord leer je in de workshop. Deze workshop is geschikt voor de meer gevorderde haker.

In deze serie ga ik nog meer patronen ontwerpen die steeds worden toegevoegd aan de webshop. Er is er al één beschikbaar, namelijk het patroon voor kussen Malaga.

Ik wilde laten zien dat de patronen ook zeker geschikt zijn voor een kleurrijk interieur. Door dezelfde garenkwaliteiten in trendy grijs en oker te combineren krijgt plaid Barcelona Trend een eigentijdse uitstraling. Door het oker te vervangen door een kleur die past in jouw interieur, kun je de plaid makkelijk aanpassen. De kussens en de mand kunnen uiteraard ook in deze Trend kleuren gehaakt worden. Mix & match zoals je het zelf mooi vindt.

Omdat het ook leuk is de steken van de deken in workshop vorm te leren, maakte ik daar een wandhanger voor. In de lijst komen de verschillende delen van de plaid aan bod, waardoor je in een workshop alles kunt leren van het haken van de deken en je houdt er ook nog eens een mooie lijst voor aan je muur aan over!

Op onderstaande foto zie je de namen van de verschillende items bij de betreffende foto.

Plaid Barcelona wordt verkocht als haakpakket (via G. Brouwer & Zn). Info en data over de workshops voor de kussens Sevilla, Madrid en Valencia en mand Alicante volgen binnenkort via mijn blog en via de winkel waar de workshop gegeven wordt. Wil je een workshop volgen, vraag dan bij jouw Durable leverancier naar de mogelijkheden. Losse patronen zijn te koop via mijn webshop en worden steeds verder uitgebreid.

Met dank aan Het Kabinet in Bunnik voor het gebruik maken van hun winkel voor het nemen van de foto’s.