Nu te boeken: workshop veer

Wil je ook zo’n gave veer voor aan de muur maken?

In de workshop wandhanger veer maak je in ongeveer drie uur de hele hanger. Je maakt 2 veren. Eén met dik garen van katoen  (afmeting ongeveer 35 cm bij 15 cm) en één veer van klei. Alle materialen inclusief leren koord, kralen, klei en leren label zijn inbegrepen in de prijs. Om de veren te kunnen maken, neem ik alle benodigdheden mee. Ik heb genoeg materiaal om de workshop voor maximaal 12 personen te kunnen verzorgen. Bij minimaal 5 personen kom ik graag naar je toe. Dit kan bij iemand thuis maar ook in een winkel/workshopruimte. Hieronder vind je een tabel met de prijzen. Voor het boeken van een dag kun je me per mail bereiken op info@handmadejolie.nl.

De prijs per deelnemer is voor 5 tot en met 7 deelnemers € 40,00 per deelnemer. Voor 8 tot en met 12 deelnemers is dat € 37.50 per deelnemer. De prijs per deelnemer is inclusief materiaal (garen, leren koord en label, klei en kralen) maar excl. reiskosten (EUR 0,19 per km). De benodigdheden om de wandhanger te kunnen maken heb ik bij me, deze blijven eigendom van Handmadejolie.

Veel dank aan Kari Oakes, de ontwerpster van de prachtige macraméveer. Heel leuk dat ik met haar ontwerp workshops mag geven in Nederland.

Many thanks to Kari Oakes, the designer of the awesome macramé feather to allow me to lead a workshop with her pattern in The Netherlands.