Super Soft Alpaca Wrap met Wool Addicts Water van Langyarns

Een tijdje geleden bracht Lang Yarns een geheel nieuwe lijn uit: Wool Addicts. Het is een moderne lijn garen met vijf verschillende garens (elementen) in prachtige kleuren.

Fire is gemaakt van heerlijke zachte en chunky merino wol, geschikt voor een dikke naald. Hier maak je prachtige grove truien, vesten of sjaals mee.

Air is een lucht geblazen merino garen met een basis van nylon. Hierdoor heeft het garen subtiele kleurnuances en heeft een zachte wollige uitstraling.

Love, een mix van merino wol en polyamide en de dunste variant van deze vijf mooie nieuwe garens. Hiermee creëer je de mooiste lichtgewicht projecten.

Water is een garen van 100% Alpaca met een wollig effect. Ook deze kwaliteit voelt super zacht aan.

Earth, een mix van merino, alpaca en acryl weer met een super zachte touch. Een project met dit garen krijgt gegarandeerd een stoere look.

Tegelijk met de nieuwe lijn garens verscheen ook het magazine Wool Addicts no 1 met prachtige breipatronen voor zowel beginners als gevorderden.

Met het garen Water ontwierp ik een nieuw patroon in de kleur beige. Het resultaat is een heerlijk zachte en licht aanvoelende wrap die ook je schouders verwarmt. Deze kun je prima dragen op wat frissere dagen zonder dat je dan nog een jas aan hoeft. Door een opening in de sjaal kun je deze makkelijk omslaan. Een sjaalriempje dat uit 2 delen bestaat (deHaakfabriek.nl), bevestigde ik op twee plaatsen op de sjaal zodat deze niet steeds van je schouders glijdt. Het patroon is nu verkrijgbaar in de webshop. Bij het patroon ontvang je een video met de manier om deze zachte sjaal om te doen.