Nieuw patroon – Comfy sweater met Durable Cosy Fine

In de prachtige kleur Antracite ontwierp ik deze Comfy sweater.

Draag deze trui op een strakke broek en je set is helemaal compleet. Wil je deze trui ook haken? Kijk dan snel in mijn webshop voor het patroon. In het patroon zijn alle stappen voor het haken van deze trui duidelijk uitgelegd. Het patroon is volledig uitgeschreven voor maat 36/38 en 40/42.  Wil je toch een andere maat dan staan er aanwijzingen in het patroon hoe je dat moet doen. Omdat deze met het garen Durable Cosy Fine is gehaakt (katoen/acryl) kun je deze fijne trui nog tot ver in het voorjaar doordragen. Ik ben heel benieuwd in welke kleur jij deze trui gaat haken!

Speciale dank aan Corine van de Graaf, zij testte het patroon super snel in de kleur Teddy. Deze was al te bewonderen op de KreaDoe. B&More bedankt voor het lenen van de tasjes en Femke Hollart voor de foto’s!