Interview in Wendy magazine

Vandaag iets meer over mezelf en inspiratie maar dan op een ander vlak. Deze maand sta ik met een interview in Wendy Magazine. Het gaat over mijn andere passie: sporten. Ik heb altijd veel gesport. Vooral hardlopen deed ik vaak. Ik rende halve marathons en deed een keer mee aan de ROPA run. Toen ik in Zweden woonde deed ik ook een paar jaar krachttraining. Terug in Nederland hield ik het vooral bij hardlopen vooral omdat ik niet een bij mij passende krachttraining vond. In 2017 kreeg ik borstkanker. Net na de operatie wilde ik het hardlopen gelijk weer oppakken om zo fit mogelijk de bestraling in te gaan. Maar dat ging niet zo lekker. Ik zocht een alternatief en vond de Elliptigo. Een soort crosstrainer maar dan voor buiten met stuur en versnellingen. Een super alternatief voor het hardlopen. Ik ben er nog steeds heel blij mee.
Na de bestraling had ik veel last van vermoeidheid, een ander soort vermoeidheid dan na een avondje laat naar bed gaan. Ook had ik krachtverlies en pijn in mijn schouder en arm.
Ik volg Wendy (van Dijk) op Instagram en zag de DISQ training voorbij komen. Ik begon met DISQ training en na een paar maanden waren mijn schouder/arm klachten verholpen. Daar werd ik super blij van! Daarnaast geeft sporten je energie en zorgt voor een opgeruimd hoofd. Het is een geweldige training. Afwisselend en je kunt het zo zwaar maken als je wilt. Een ander voordeel: je kunt het overal doen, hoeft er niet voor naar de sportschool en het kan op elk moment van de dag. Ook buiten kun je de training doen. Lees er meer over in het interview in Wendy Magazine of op wendyonline.nl/wendysclub. Ik hoop dat veel meer mensen er net zo blij van worden als ik!

Later deze week weer een blog over haken en het zachte nieuwe garen Furry van Durable.