Sokken decoreren met Durable Furry

Hebben jullie het nieuwe garen van Durable al gezien? Deze week introduceert Durable het zachte garen Furry. Furry is gemaakt van 100% polyester en heeft een matte uitstraling en voelt heerlijk zacht aan. Het is beschikbaar in een paar mooie tinten en super geschikt om mooie randjes aan bijvoorbeeld kledingaccessoires te maken. Afgelopen weekend haakte ik een randje aan een paar wollen sokken. De wollen sokken kocht ik gewoon op de markt en binnen no time zit het randje eraan. Je moet wel opletten dat je als je de vasten haakt je tegelijkertijd het boord een beetje uitrekt, zodat het boord niet te strak zit als je de sok aan doet. Met  één bol kun je meerdere paren sokken decoreren. Ook leuk om cadeau te geven. De stoere wollen sokken zijn namelijk weer helemaal in.