Ontwerp YLA box maart

Voor de maart editie van de YLA box mocht ik het ontwerp maken. Wat is de YLA box. Met een abonnement op de YLA box weet je zeker dat je elke maand een verrassingspakket thuis bezorgd krijgt. In de box zit een haakpatroon met alles wat je voor dit patroon nodig hebt. Heel leuk als je niet weet wat te haken, de inhoud is elke maand compleet anders; een echte verrassing dus! Verder vind je elke maand goodies en extraatjes in de box. En houd je minder van verrassingen dan kun je ook het begin van de maand afwachten zodat je al weet welke ontwerper meewerkt aan die editie. Je bestelt de box dan gewoon eenmalig.

Voor deze box haakte ik een kussen met de Barbante XL van Huisje van Katoen in grijs en wit. Het is een dik en mat garen wat het kussen een stoere uitstraling geeft. Inmiddels heb ik het kussen al een paar keer op Facebook en Instagram voorbij zien komen, super leuk!