Kleinigheidje voor 5 lieve vriendinnen

imageimage

Met deze vriendinnen begon ik een jaar geleden te haken.


Vorig jaar ging ik in oktober een weekend naar Nederland. Met deze vijf vriendinnen loop ik graag hard en zo liepen we samen de halve marathons Dam tot Dam- en Singelloop in Utrecht. In dat weekend vertelden ze dat ze een haakworkshop gingen doen; helaas net te laat voor mij om nog mee te kunnen, maar ik wilde wel!

Het ging om een poef met Zpagetti; in Nederland kocht ik drie klossen en ik nam ze mee in mijn handbagage, omdat mijn koffer al meer dan vol zat met hagelslag, vlokken, ontbijtkoek etc. De avond van de workshop deed ik via Skype mee vanuit Zweden en zo begon het ?

Ik was niet meer te stoppen en heb sinds dat moment bijna elke dag wel wat gehaakt.

Voor deze vijf vriendinnen dus een kleinigheidje, uiteraard gehaakt, met daarin Zweedse pepparkakor en Zweeds knäckebröd. Het zijn glazen potjes van Ikea (om het Zweeds te houden) omhaakt met het South Bay patroon. Je zag ze al eerder op mijn blog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *