, ,

Poef haken met grote doily

image

Van een Oilily sjaaltje van vroeger en een hele grote doily ga ik een poefje haken.


De doily moet een diameter van  50 cm krijgen,  dus ik ga nog even verder. Op de foto zie je de eerste 35 cm. Het eerste deel van het patroon vond ik op Etsy bij Atercrochet; dat gebruikte ik al eerder om een dromenvanger voor de kamers van mijn kids te haken. Maar het patroon gaat maar tot 20 cm en ik wil een diameter van 50 cm.

Dus de rest haak ik zomaar uit de losse pols. Als de poef af is ga ik het patroon verder uitwerken. Maar eerst moet ik de hoes naaien. Dat wordt een grotere uitdaging, naaien is niet echt mijn ding. Wordt vervolgd.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ik ben nu bezig met de laatste rand van deze kleurrijke doily. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *