,

Sophie’s Universe CAL deel 1 en 2

image

Aan het begin van januari dacht ik nog…


… ‘dit jaar doe ik niet mee aan een CAL’.

Ik heb vorig jaar meegedaan met de deken en dat vond ik heel leuk om te doen, maar ik heb nog zoveel andere haak ideeën. Ik had op Facebook al een paar keer Sophie’s garden voorbij zien komen en dacht ‘die ga ik zeker ook nog een keer maken?’. Vorige week las ik dat er op 18 januari weer één zou starten, dus… Hij wordt naar het Nederlands vertaald door Dianne van Haakdingen.nl, heel handig.

Ik haak ‘m in dezelfde kleuren als mijn kleurrijke poefje van een paar weken geleden. En of ik zover doorga totdat het een deken is weet ik nog niet. Het kan ook zomaar weer een kussen worden. Maar deze is in ieder geval weer heel leuk om te haken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *