Liebster Award

liebsteraward

Wat leuk dat Ingrid & Marjan van Hobby Dingen mij genomineerd hebben voor de Liebster Award! Dank jullie wel!

Wat is de Liebster Award?

Een virtuele award van en voor beginnende/ kleine bloggers (minder dan 200 volgers) om de persoon achter de blog beter te leren kennen, en om aan te geven dat je zijn/ haar blog echt de moeite waard vindt.

De regels:

• je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en plaatst een link naar zijn of haar blog

• je beantwoord de 11 vragen die je gekregen hebt bij de nominatie

• je nomineert zelf 5 tot 11 andere bloggers die minder dan 200 volgers hebben, en brengt hen op de hoogte

• je mag zelf niet terug genomineerd worden

De vragen die ik kreeg:

1. Waarom ben je met bloggen begonnen?

Ik ben anderhalf jaar geleden begonnen met haken en lees met veel plezier blogs van andere haaksters. Je doet zoveel ideeën op door andere creaties te bekijken. Omdat ik in die anderhalf jaar zoveel gehaakt heb, leek het mij leuk om voor mezelf een soort archief aan te leggen en anderen te inspireren.

2. Omschrijf jezelf in 3 woorden.

Sportief, creatief en zorgzaam

3. Wat zou je graag willen leren?

Ik wil graag leren breien.

4. Waar zou je graag nog eens heen willen (een land, een stad…)?

IJsland

5. Wat is het mooiste project dat je ooit gemaakt hebt?

image

Dit  poefje heb ik gemaakt ter herinnering aan mijn moeder. Aan de zijkant heb ik een Oilily sjaaltje dat ze graag droeg gemaakt. De bovenkant is gehaakt. Omdat je in ons huis vooral naturel tinten vindt, is dit een echte blikvanger geworden.

6. Wat doe je naast bloggen nog meer?

Wij wonen sinds bijna 2 jaar in Zweden voor een paar jaar. Ik loop veel hard, vaak met onze zwarte labrador. De natuur en ruimte is hier fantastisch dus dat is echt genieten. Wandelen doe ik ook veel. Verder hou ik in de winter van langlaufen en in de zomer van SUPpen (Stand Up Paddling). En ook doe ik graag aan Pilates.

7. Wat is jouw ultieme droom?

Heb ik niet echt, gelukkig met hoe het leven nu is. Maar ooit zou ik wel op Texel willen wonen.

8. Als je vrije tijd hebt, wat doe je dan het liefste?

Wat leuks doen met ons gezin, sporten en haken.

9. Als je een cadeaubon van €100,- zou krijgen, welke hobbyspullen zou je dan kopen?

Zonder twijfel: WOL

10. Wat kun je absoluut niet missen?

Ons gezin en mijn setje haaknaalden 😉

11. Wat is jouw favoriete gerecht?

Een mals biefstukje met een lekkere salade.

Ik nomineer deze blogs:

CutiePie Designs Blog van Caroline. Ik zag een baggy beanie op haar blog en heb er gelijk 4 gehaakt!

Haken aan zee.

Handmade by Essebes. Naast haakwerk ook mooie foto’s.

E Strea Chikitu. Vorig jaar zag ik een hele mooie poncho op haar blog en nu heeft Renée een haakboek met allemaal rokjes geschreven. Dat boek staat nog op mijn lijstje.

ByMascha.

De vragen die ik jullie stel:

1. Waarom ben je met bloggen begonnen?

2. Omschrijf jezelf in 3 woorden.

3. Wat zou je graag willen leren?

4. Waar zou je graag nog eens heen willen (een land, een stad…)?

5. Wat is het mooiste project dat je ooit gemaakt hebt?

6. Wat doe je naast bloggen nog meer?

7. Wat is jouw ultieme droom?

8. Als je vrije tijd hebt, wat doe je dan het liefste?

9. Met welk project ben je nu bezig?

10. Wat kun je absoluut niet missen?

11. Wat is jouw favoriete gerecht?

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden! Wie zou jij nomineren voor de Liebster Award?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *