Een nieuwe Mochila bag

image image image

Na de eerste tas die ik maakte…


besloot ik al snel er nog één te maken, maar dan groter. Ik maak weer een band door middel van Ply Split Braiding, maar nu een patroon in plaats van gewoon diagonaal. Dit is echt leuk om te doen en het maakt de tas straks helemaal af. Uitleg over hoe je zo’n band kunt maken vind je op FB in de groep Ply Split Braiding.

Het gaat niet snel, maar het wordt wel mooi. Er is ook een groep Mochila Haken NL. Hier kun je meedoen aan een CAL voor het haken van een tas. Het patroon van de bodem is van de CAL, de rest van de tas wordt taupe.

6 antwoorden
 1. Hilde
  Hilde zegt:

  Prachtige band! Ik heb alleen nog maar een ‘gewone’ band met deze techniek gemaakt. Ik heb me aangemeld voor de FB groep. Daar kan ik vast vinden hoe je patronen maakt.

  Beantwoorden
  • joliehaken
   joliehaken zegt:

   Beste Hilde,

   Zo heb ik het ook geleerd. Ik heb ook eerst een “gewone” diagonaal gemaakt. In de bestanden van de FB groep staat een heel duidelijk document met foto’s. Het is echt goed te doen. Succes, ik ga je volgen, kom ik je band vast tegen ?,

   Groetjes,
   Mariska

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *