Give away: romantische omslagdoek!

image

Al een tijdje speel ik met de gedachte


om een keer een omslagdoek te haken voor iemand die ik niet ken, maar die wel een steuntje in de rug kan gebruiken om wat voor reden dan ook.

Het lijkt mij leuk iemand te verrassen met deze omslagdoek, gehaakt van Scheepsjes Softfun. Ik bestelde de wol al meer dan een jaar geleden bij Creamijn, maar had nog niet echt een bestemming gevonden. Nu wel: ik haakte de zomersjaal uit het boek Puur Haken van Maaike van Koert van Crejjtion.

Het is een leuk patroon om te haken, niet moeilijk en weer eens wat anders dan de Southbay sjaal die ik al vaker haakte.

Hoe doe je mee?

 • Ken je iemand (misschien ben je het zelf) die deze sjaal echt verdient, leg dan in een reactie onder dit blogbericht of onder het bericht op mijn Facebook pagina, kort uit waarom en
 • Like mijn Facebook pagina of volg me via bloglovin of via de mail

Je mag het bericht over deze Give Away natuurlijk ook delen via je eigen blog of Facebook account.

Reageren kan tot en met zaterdag 4 april.

In het paasweekend zal ik laten weten wie ik ga verrassen met deze romantische omslagdoek.

22 antwoorden
 1. Wilma Kraaijeveld
  Wilma Kraaijeveld zegt:

  Ik zou hem aan mijn schoonzus schenken, die zit met 5 kinderen in de schuldsanering. Kinderen met problemen en zorgen… ik gun ze eens wat voor haar zelf !!

  Beantwoorden
 2. Wilma
  Wilma zegt:

  Ik zou het mijn schoonzus gunnen omdat ze in de schuldsanering zit met 5 kinderen en ze hebben ook nog al wat problemen, haar kinderen. Ze verdient wat voor haar zelf want dat zit er nu even niet in.

  Beantwoorden
 3. RiannesHaaksels
  RiannesHaaksels zegt:

  Mijn beste vriendinnetje kan die wel gebruiken, een echte sjalen persoon en houd van roze!
  Op dit moment heeft ze het zo ontzettend druk met van alles dat afspreken samen bijna onmogelijk is. Van zo’n mooie sjaal ontstress je toch gelijk!

  Beantwoorden
  • Lizzy Beerten
   Lizzy Beerten zegt:

   Ik ga eerlijk zijn, ik zou hem zelf dragen en dan voor de fans zelf één haken in de kleuren die ze zelf kunnen kiezen. En uiteraard nog meer reclame maken voor je blog.

   Beantwoorden
 4. brigitte ros
  brigitte ros zegt:

  Ik gun het mijn schoonmoeder van 82, ze is het laatste jaar zo aan het klungelen met haar gezondheid en heeft het ‘s avonds altijd koud dus zo’n sjaal zou perfect zijn voor haar. Ze is nooit ziek geweest en komt nu zelfs de deur niet meer uit.

  Beantwoorden
 5. Brigitta
  Brigitta zegt:

  Mijn nicht Dorothea, die op dit moment een operatie ondergaat om een tumor in haar hersenvlies te verwijderen. Dit zou een mooie pick-me-up voor haar herstelperiode zijn.

  Beantwoorden
 6. suzanne van der schoot
  suzanne van der schoot zegt:

  Hoi! Ik gun deze sjaal aan mijn lieve vriendin Marian! We kennen elkaar al 20 jaar en het leek een sprookje. Gelukkig getrouwd, derde kindje op komst. Maar binnen enkele weken na de geboorte van de kleine spruit bleek haar 2 jarig dochtertje taaislijmziekte te hebben. 2 lange ziekenhuisopnames volgden en de wereld ziet er anders uit… De kraamperiode is overgeslagen, kraambezoek amper geweest, en het ultieme geluk van een compleet gezinnetje wordt nu totaal anders ervaren.
  We quilten graag samen, Marian en ik. Maar door alle happenings is dat er nu al enige tijd niet van gekomen. Ze houdt van zelfgemaakte dingen, zou het zooo waarderen. En ik gun het haar zo. Dus ja, voor deze prachtige sjaal weet ik een prachtig plekje!

  Beantwoorden
 7. haakjojo
  haakjojo zegt:

  Ik gun deze eens een keer aan mezelf ik sta altijd klaar voor een ander en help waar ik kan. Ik heb inmiddels al zo vaak stank voor dank gekregen en ben door zoveel mensen gekwetst dat ik er last van heb zeker nadat we in 2014 een heel vervelend jaar achter de rug hebben merk dat de accu even leeg is en ik die niet op geladen krijg maar met 4 kids moet je vooruit en heb je geen keus. Daarom zou ik deze schitterende omslagdoek willen winnen als het me dan even niet goed gaat wikkel ik me erin en denk ik aan de lieve betrouwbare mensen (die ik gelukkig nog een paar heb) en aan mensen die zomaar iets liefs voor een ander doen.

  Beantwoorden
 8. dinah
  dinah zegt:

  Ik vind hat heel lief dat je deze sjaal weg gaat geven aan iemand die het nodig heeft. Ik ken veel mensen die wel een steuntje in de rug gebruiken kunnen. Dat zijn er teveel want is het niet zo dat ieder huisje zijn kruisje heeft en dat veel verdriet onzichtbaar is….. Ik kan daarom niet iemand aanbevelen….

  Lieve groet,dinah

  Beantwoorden
 9. gineke
  gineke zegt:

  Wat een lief idee ik maak zelf ook vaak een presentje of ik schrijf even een gedichtje voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken het zal wel moeilijk worden om een keuze te maken maar ik weet wel dat je iemand heel blij maakt met deze geweldige sjaal

  Beantwoorden
 10. Liesbeth
  Liesbeth zegt:

  Soms ontmoet je iemand, en daar heb je direct een klik mee en deel je persoonlijke verhalen !
  Dat gebeurde mij vandaag. Deze dame, zit in een zware periode door iets wat ik ooit ook mee heb gemaakt. Om haar te laten weten dat ze er niet alleen voor staat, en er soms hulp onverwachtse hoek kan komen lijkt de sjaal me een prachtige verrassing voor haar!!!!

  Beantwoorden
 11. Viv
  Viv zegt:

  Lief van jou om dit te doen en hoewel ik zelf kan haken zou ik het erg leuk vinden om mijn nichtje te verrassen. Door een haarziekte is zij haar haar verloren, even leek het weer terug te komen, maar bleek helaas van korte duur. Bij deze omslagdoek zou ik graag een stoere beanie haken. De manier waarop ze ermee omgaat vind ik zo stoer, dat verdient een steuntje in de rug!

  Beantwoorden
 12. Micheline Rens
  Micheline Rens zegt:

  ik zou deze sjaal willen schenken aan mijn vriendin en collega Hélène, in 1970 zijn wij beginnen te werken in het UZ Pellenberg, eindelijk kan ze dit jaar met pensioen, terwijl ik al 7 jaar inbrugpensioen ben kon zij wegens ziekte nooit in brugpensioen gaan, dus dit zou een mooi geschenk voor haar zijn
  zij is altijd mijn maatje geweest , zowel op het werk als privé
  groetjes
  micheline (kruissteekmieke)
  trouwens het is een zeer mooie sjaal, mooie kleur

  Beantwoorden
 13. Ellie Bos
  Ellie Bos zegt:

  ik vind het een hele mooie omslagdoek. En ik zou hem wel graag voor mezelf willen. Misschien wel egoïstisch, maar dat mag soms ook wel toch?

  Beantwoorden
 14. Patricia Wijmans
  Patricia Wijmans zegt:

  Wat een GEWELDIGE sjaal heb je gehaakt en wat lief dat je die zomaar weg geeft!!
  Ik ben ook altijd enorm van het weggeven maar deze keer gun ik mezelf een kansje.

  Tja, en nu de waarom vraag. Ieder huisje draagt immers z’n kruisje en ook mijn huisje is niet overgeslagen als het om “verborgen” leed gaat: beide ouders jong overleden, zus met een psychische stoornis waar ik de zorg voor heb, 2 kinderen die een A.S.S (autisme spectrum stoornis) hebben en niet zelfstandig zullen worden, vorig jaar gescheiden i.v.m. gokverslaving van mijn ex man, nu zelf aan huis gekluisterd i.v.m. een hernia……en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Ik kan alleen zeggen: volg je hart en schenk je prachtige sjaal aan diegene waarvan jij het gevoel hebt dat die het het meeste verdient/nodig heeft.

  Lieve groet,
  Patricia

  Beantwoorden
 15. Martina
  Martina zegt:

  I can´t believe it: i was at h+h cologne yesterday and saw exactly this color in original. I said to me:
  this is your fave and you need to make a shawl with it. Not only since i am a member of the “pink-affected”-woman (me in 2008) i love rose and pink. ;o)
  I think it would look great here on my shoulders for a good go.
  Thank you for that great give-away!
  XO, Martina♥

  Beantwoorden
 16. Margaret
  Margaret zegt:

  Wat lief van je om deze prachtige omslagdoek aan iemand te geven die hem goed kan gebruiken. Ik kan heel wat lieve mensen die ik het gun. Maar hiervoor staan al zoveel goede ideeën. Ik plaats wel een linkje voor je op mijn blog. Om anderen de weg naar jouw fijne blog en GiveAway te wijzen.

  Fijn weekend, Margaret

  Beantwoorden
 17. Maaike
  Maaike zegt:

  Wat een prachtige omslagdoek in een fantastische kleur!
  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve vriendin Trinet, die ondanjs haar chronische schouderpijn altijd klaar staat voor iedereen!

  Beantwoorden
 18. Elies
  Elies zegt:

  Wat een lief idee van je, ik zou hem graag mijn schoonmoeder gunnen ze heeft het altijd koud. Ze is 85 en kan zelf niet meer haken. Zij zou hem super vinden!
  En wat een mooie omslagdoek!

  Beantwoorden
 19. Tinne
  Tinne zegt:

  Prachtige omslagdoek !!! Deze zou ik aan mijn buurvrouw willen schenken die hoogzwanger is van haar tweede kindje en verzot is op zelfgemaakte creaties. Zij zou hem voor haar en/of voor haar nieuw spruitje kunnen gebruiken. Prachtig initiatief van jou, bedankt !

  Fijne en creatieve week, groetjes Tinne

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *