Sleutelkoord bij de volgende mochila tas.

image

Bij mijn vorige tas heb ik het koord gevlochten.


Ik had de tas en de band al af, en geen geduld meer om uit te zoeken hoe de kumihimo schijf werkte. Vandaag heb ik het geprobeerd, en zo moeilijk was het helemaal niet. De draden waren te kort voor een koord voor de tas, dus besloot ik er een sleutelkoord van te maken. Op de laatste foto zie je dat ik de uiteinden bij elkaar bond met een elastiekje. Daarna maakte ik de kwast om het elastiekje heen. Past leuk bij mijn volgende mochila tas! Nu een koord maken, koorden draaien voor de band, en haken aan het volgende patroon.

5 antwoorden
  • joliehaken
   joliehaken zegt:

   Hoi Lotte,

   Met een kumihimo schijf. Als je zoekt op internet vind je heel veel patronen. Echt leuk om te doen en niet moeilijk.

   Groetjes,

   Mariska

   Beantwoorden
  • joliehaken
   joliehaken zegt:

   Dankjewel Hilde!
   Ik had de schijf denk ik al een half jaar liggen, maar stelde het steeds uit. En het is echt niet moeilijk, maar leuk om te doen. Dus nu zorg ik gewoon dat mijn koord klaar ligt. Ik ga tegelijkertijd aan de tas en de band werken, leuk voor de afwisseling. Ben nog aan het twijfelen welk patroon, maar je ziet ‘m binnenkort wel verschijnen.

   Groetjes,

   Mariska

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *