Zo moeder zo dochter….

image

Voor mijn dochter haakte ik een omslagdoek.


Deze keer gebruikte ik felle kleuren. Vorig jaar haakte ik er al één voor mezelf en ik had nog een paar bolletjes over. Daar heb ik een beetje oranje aan toegevoegd voor een kleurexplosie.  Ik heb ze allebei gehaakt met Lana Grossa superfein merino. Dit is één van mijn favorieten, zo zacht en soepel! De omslagdoek voor mezelf komt uit het het eerste boek van Haken en Kleur en dit is het patroon van die van mijn dochter. Leuk om te haken en net even anders dan een Southbay sjaal. Inspiratie voor al die kleurrijke omslagdoeken doe ik heel graag op bij de haakzolder!

4 antwoorden
  • joliehaken
   joliehaken zegt:

   Wat leuk Sigrid! Zo gaat dat bij mij ook steeds bij het lezen van al die leuke blogs, de lijst wordt steeds langer ?.

   Groetjes,

   Mariska

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *