En de kleur is…. zeegroen.

image

Afgelopen weekend waren we op het eiland Gotland in Zweden.


Toevallig was ik al begonnen aan een nieuwe sjaal. Een zomersjaal van Koffie en Wol. Ik koos een zeegroene kleur van Drops baby merino voor de basis. Al hakende kwam ik er achter dat deze kleur wel heel goed past op Gotland. Deze mooie zeegroen/blauwe kleur zag ik steeds terug. Wat een super mooi eiland, een bezoek meer dan waard. In het voorbeeld heeft de sjaal een fel roze franje. Ik denk dat ik ‘m in Gotland sferen houd, lichtblauw misschien? Maar eerst de sjaal verder af haken.

4 antwoorden
 1. Sigrid
  Sigrid zegt:

  Mooie, rustgevende kleur, dat zeegroen! Ik kijk uit naar die sjaal 🙂
  Lichtblauw zal er wel goed bij passen denk ik, of van dat grijsblauw, ook mooi!
  Groetjes, Sigrid

  Beantwoorden
  • joliehaken
   joliehaken zegt:

   Hoi,
   Ik schiet al aardig op, grijsblauw is ook mooi! Ik ga morgen kijken wat ‘t wordt.
   Fijne zondag nog!
   Groetjes,
   Mariska

   Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Gotland waar we vorig weekend waren. En nu is hij af! Het linkje naar het patroon vind je in mijn vorige blogpost. Ik haakte de sjaal een stuk langer dan in het patroon en het randje aan de zijkant in […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *