image

Vorige week schreef ik hier al over.


Een nieuwe sjaal in een zeegroene kleur. Die kleur past heel goed bij het eiland Gotland waar we vorig weekend waren. En nu is hij af! Het linkje naar het patroon vind je in mijn vorige blogpost. Ik haakte de sjaal een stuk langer dan in het patroon en het randje aan de zijkant in dezelfde kleur als de franjes.

Ik gebruikte 7 bollen Drops baby merino voor de sjaal en 1,5 bol Drops cotton merino voor de franjes en het randje.

In het patroon van Koffie en Wol stond trouwens een handige tip voor het recht afknippen van de franjes. Leg je sjaal op de tafel met de franjes over de rand en knip ze dan af.

9 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ik vorige keer in zomers zeegroen. Deze keer in opdracht in herfsttinten. Het patroon vind je hier. Voor deze […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *