Mochila tas

image

Met deze tas begon ik meer dan 2 maanden geleden.


Ik had de koorden voor de band al gedraaid en was zelfs begonnen met splitten, maar uiteindelijk had ik geen zin om de band af te maken. Op Facebook zag ik de tas van Norah van de Ligny creations voorbij komen. Ze had de hengsels gevlochten m.b.v. een zelfgemaakte kuhumini schijf. Makkelijk om te maken en snel klaar en ook nog eens mooi! Ik ben blij met het eindresultaat! De leren labels zijn van Mez11. Ik heb de tas gevoerd met waterdichte stof met aan de bovenkant een festonsteek, daardoor kun je de binnentas meehaken aan 1 van de laatste toeren. In de blogpost over mijn vorige tas vind je hierover een uitleg en foto’s.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *