, , ,

Nog geen afgehaakte projecten,

image

maar nog genoeg om af te maken?.

Deze week ben ik begonnen met het aan elkaar haken van de bloemen van de Scheepjes CAL. Heel leuk om te doen! Inmiddels is het een gewoonte om voor mijn hardloopvriendinnen in Nederland iets te haken voor hun verjaardag, alleen in augustus zijn er 3 jarig. Ik haakte al een crème kleurig bloemenkussen en een wintersjaal met kabels uit Puur Haken. Het laatste kado wordt ook een bloemenkussen, deze keer blauw. Al een tijdje ben ik bezig met het haken van een trui, zonder patroon maar ik weet hoe hij eruit komt te zien. Nu nog zorgen dat het lukt ?. En als laatste het grannykussen van Byclaire. Ik vond het effect van de grote granny die je om een kussen vouwt zo leuk, dat ik daar ook maar aan ben begonnen.

Op de laatste foto zien jullie het krukje met hoesje in de tulpsteek dat ik al eerde haakte. De tutorial vind je hier.

3 antwoorden
 1. Sigrid
  Sigrid zegt:

  De kleuren van die granny zijn weer prachtig… en ik vind de poef er ook heel leuk uitzien op de laatste foto!
  Nog veel plezier met ‘afhaken’ 😉
  Groetjes, Sigrid

  Beantwoorden
 2. Margaret
  Margaret zegt:

  Allemaal mooie WIP’s waarvan ik me al kan voorstellen hoe ze uiteindelijk worden. Meer projecten tegelijk is fijn voor de variatie.

  Plezierige weekend en veel fun met haken, Margaret

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *