“Zomersjaal” in herfsttinten

image

De zomersjaal uit Koffie en Wol van Wolplein,


haakte ik vorige keer in zomers zeegroen. Deze keer in opdracht in herfsttinten. Het patroon vind je hier. Voor deze heerlijk zachte sjaal gebruikte ik 9 bollen Drops Baby Merino (7x nr 23 en 2x nr 17) en haakte ik met haaknaald nr. 4.

17 antwoorden
 1. Gineke
  Gineke zegt:

  Je houd me wel aan het werk ben nu bezig met de omslagdoek dan heb ik alweer garen klaar liggen voor de sjaal (granietsteek) en nu maak je me weer helemaal blij met deze sjaal de kleur vind ik prachtig

  Beantwoorden
 2. Nel
  Nel zegt:

  Hallo Jolie.
  Ik kijk heel graag naar al je berichten.
  Ik vind je sjaal in herfsttinten erg mooi. En hij komt
  op mijn verlanglijstje om hem ook te maken.
  Groeten van Nel.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] de sjaal gebruikte ik het patroon van de koffie en wol zomersjaal, die ik al eerder haakte. Ik haakte deze met donkerblauwe baby merino en haakte een zilver […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *