Heerlijk zachte omslagdoek met alpaca silk en brushed alpaca silk

image

Ik had de zeegroene alpaca silk van Drops al een tijdje liggen.


Uiteindelijk kocht ik er de brushed alpaca silk bij in de kleur grijsgroen en haakte ze samen tot deze super zachte omslagdoek. Het patroon is van Garnstudio en kun je hier vinden. Ik had van beiden 5 bollen nodig en haakte 32 toeren tot de rand met haaknaald 5. De omslagdoek is 1m 80 bij 1 m 30 geworden.

5 antwoorden
 1. Nel Ebell
  Nel Ebell zegt:

  Altijd fijn om weer een nieuw ontwerp van je te zien. Ik geniet er van.
  En wens je nog veel inspiratie om door te gaan.
  De sjaal in granietsteek heb ik al nagemaakt voor mijn kleindochter.
  Dank je wel!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *