,

Dromerige sjaal ?

image

Vorige week zagen jullie al de zachte omslagdoek van een mix van alpaca silk en brushed alpaca silk.


Ik vond het zelf een super fijne sjaal maar verkocht ‘m gelijk. Ik had nog Drops Alpaca Silk in lichtblauw  maar wilde weer die zachte uitstraling dus haakte ik ‘m samen met de lichtblauwe Drops Kid-Silk. Het patroon komt uit het boek Kant Haken van Sacha Blase- van Wagtendonk. Ik had het boek al een tijdje maar deze sjaal had ik in eerste instantie niet uitgezocht om te haken totdat ik ‘m op Instagram in donkergrijs voorbij zag komen bij Tresjolie_DIY. En ik ben helemaal weg van het patroon, ik ga ‘m zeker vaker haken. Ik heb 5 bollen Alpaca Silk en 4 bollen Kid- Silk gebruikt en haakte met haaknaald 4,5. De sjaal is bij het langste stuk 1,70 m en de zijdes zijn 1,10 m.

8 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *