, ,

Dromerige sjaal in zeegroen

 

image

 

Met deze wol haakte ik een paar weken geleden de Drops Tranquility scarf.  

Deze keer haakte ik in dezelfde kleur de dromerige sjaal uit het boek Kant Haken. Ik had de Tranquility scarf verkocht en vond de zeegroene kleur  zo mooi ?. Ook de dromerige sjaal had ik al gehaakt maar dan in een lichtblauwe tint. Ik heb 5 bollen Baby Alpaca Silk in licht zeegroen (7402) en 5 bollen Brushed Alpaca Silk in licht grijs groen (14) gebruikt en haakte met haaknaald 5. De brushed Alpaca Silk is iets dikker dan de Kid Silk die ik voor de lichtblauwe sjaal gebruikte. Het is een heerlijk patroon en de sjaal is echt warm met deze wolcombi: een aanrader dit boek! Er staan heel veel leuke patronen in.

 

 

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] die fijne sjaal waar ik gisteren over schreef hoort natuurlijk een bijpassende […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *