image

Voor een bruiloft maakte ik mijn jurk wat chiquer met een glittersjaal en clutch.

Voor de sjaal gebruikte ik het patroon van de koffie en wol zomersjaal, die ik al eerder haakte. Ik haakte deze met donkerblauwe baby merino en haakte een zilver glitterdraadje van Drops mee. De franjes knoopte ik ook anders zodat de sjaal er gelijk chique uitziet.

De clutch haakte ik met donkerblauwe katoen. In het klepje haakte ik hetzelfde glitterdraadje mee. Het patroon komt uit het boek Kant Haken van Sascha Blasé- van Wagtendonk. Het tasje zelf haakte ik in vasten en haakte op de Mochila manier 3 draden mee om ‘m wat steviger te maken. Tot slot voerde ik ‘m met stevig vilt waardoor hij echt stevig is geworden.

Een eenvoudig fluweel jurkje wordt zo super feestelijk.

image

 

 

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *