Oh deer met Hoooked Zpagetti en meer

image

Hier in Zweden vind je ze overal: elanden en rendieren. 

Des te leuker dat Joyce van Mez11 samen met Lisanne van Draad en Praat dit super mooie deerlabel maakte. Past helemaal bij de 2 kleine schilderijtjes die ik hier kocht. Met Zpagetti haakte ik een mand om een glazen schaal heen, voorjaarsbollen, wat mos en als finishing touch de deerlabel erop. Blij met het resultaat ?.

 

 

 

11 antwoorden
 1. CreaHobby van Aly
  CreaHobby van Aly zegt:

  Zodra ik bolletjes zie komen ze bij mij in huis.
  Ik hou van de lente. Eerst het groen dat langzaam boven komt en opeens op een morgen kijk je naar buten en dan één en al kleurenpracht ……
  Was het maar lente!
  Groetjes Aly

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *