XXL breien

image

Deze deken breide ik met rondbreinaalden maat 28.

Ik had de deken al gezien bij Lisanne van Draad en Praat en had ‘m stiekem al op mijn to do lijstje gezet. Toen ik de eerste 2 strengen Phildar Phil XL won in een give away bij Draad en Praat had ik geen excuus meer om te wachten ?. En met die grote breinaalden en dikke wol zie je snel resultaat, super leuk. Een stoer leren label van Just CC erop en ook mijn deken is klaar ?. De breinaalden kocht ik bij Wol-Uniek.

 

 

 

 

 

6 antwoorden
  • handmadejolie
   handmadejolie zegt:

   Hoi Cindy,

   Dankjewel! De deken is ongeveer 1.10 bij 1.30. Ik heb 8 strengen phildar Phil xl gebruikt. Maar deze maken ze niet meer. Als je op FB zoekt op Anita Wassink. Zij verkoopt prachtige wol, goedkoper ook. Zij verkoopt lontwol en dat is vergelijkbaar. Met 3 kg kun je deze deken dan maken.

   Groetjes,

   Mariska

   Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ik van Phildar Phil XL maar helaas is deze niet meer te krijgen. Op FB zag ik een bericht van Anita Wissink met hele mooie dikke wol. Bij haar bestelde ik 3 kilo lontwol en daarmee breide ik deze deken. Hij […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *