, ,

Breien, de smaak te pakken

image

Een mooi patroon maak ik graag meerdere keren.

Dit is er zo één! Dit is de tweede omslagsjaal, naar het patroon van Draad en Praat, die ik brei. En de derde komt er ook, voor een lieve vriendin. Het patroon is makkelijk en voor mij super handig om het breien beter onder de knie te krijgen. Deze keer breide ik ‘m weer op de continentale manier en het gaat steeds sneller ?. De mooie leren band maakte Cecile voor me. Heel handig bij het omknopen van de sjaal.

 

 

 

 

4 antwoorden
 1. CreaHobby van Aly
  CreaHobby van Aly zegt:

  Hai Mariska,
  Erg leuk die sjaal!
  Ik ben een koukleum en draag vaak omslagdoeken in allerlei kleuren en patronen. Maar dit patroon staat me ook wel aan, helemaal door de vele mogelijkheden!
  Mag ik vragen welk garen je hebt gebruikt?
  Meestal vermeld je dit wel, maar deze keer niet.
  Groetjes Aly

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *