,

XXL in naturel

image

Een tijdje geleden zagen jullie al een xxl plaid op mijn blog,

ik vond ‘m nog niet groot genoeg en besloot er nog één te breien. De vorige maakte ik van Phildar Phil XL maar helaas is deze niet meer te krijgen. Op FB zag ik een bericht van Anita Wissink met hele mooie dikke wol. Bij haar bestelde ik 3 kilo lontwol en daarmee breide ik deze deken. Hij is ongeveer 130 cm bij 170 cm.  De breinaalden maat 28 zijn van Wol-uniek.

image

De naam label maakte Cecile weer voor me. Dat maakt de deken extra stoer! De super gave deer label kreeg ik van Joyce van Mez11 bij een give away van haar en Draad en Praat.

5 antwoorden
  • joliehaken
   joliehaken zegt:

   Dankjewel Margaret!
   Ik vind het leuk om te doen, als afwisseling. Je hebt ruimtenidig om je heen en voor die enorme hoeveelheid wol. Dus niet iets wat je er even bij pakt ?.

   Fijne dag,

   Mariska

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *