, ,

? Mystery blanket ?

image

Eindelijk is de Mystery blanket af.

Als je van te voren niet weet met welke kleuren je een deken gaat haken kun je wel eens iets heel anders krijgen dan je zelf zou kiezen. Dat had ik dus en zo duurde het heel lang tot hij af was. Uiteindelijk vind ik ‘m heel mooi geworden. Aan de achterkant heb ik ik een fleeceplaid gehaakt. Mijn dochter is er vast super blij mee als ze ‘m straks ziet als ze uit school komt ?. De knoop is van wolcafé en de label heeft Joyce van Mez11 gemaakt.

image

5 antwoorden
  1. Puck Polhout
    Puck Polhout zegt:

    Ziet er super uit. Leuk, vooral omdat ik het in stukjes heb gezien. Helaas zijn mijn afhechtingen niet zichtbaar. Ha,ha. Liefs. XxxxxxxxxxxVerstuurd vanaf mijn iPad

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *