,

Boho crochet wrap

image

Het patroon van deze zomerse “boho wrapvond ik op Allaboutami .

Een tijdje geleden plaatste ze super mooie foto’s van haar sjaal op haar site en Instagram, deze week volgde het patroon. Ik had nog redelijk wat Drops Cotton light liggen en begon gelijk. Het patroon is heel duidelijk beschreven met veel foto’s. Ik paste het een klein beetje aan. Omdat de schuine kanten iets te strak weren haakte ik 3 in plaats van 2 lossen bij de hoeken en tussen de schelpen 1 in plaats van 2 lossen. Ik gebruikte haaknaald nummer 5. Aan de schuine kanten naaide ik net als in het patroon een knoopje vast zodat je de sjaal onder je arm vast kunt zetten zodat hij niet steeds van je schouder glijdt, heel handig.

image

image

 

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *