Kanten shopper

image

Deze boodschappentas stond al een tijdje op mijn lijstje.

Het patroon vind je in het boek Kant Haken van Sascha Blasé. Deze heb ik gehaakt met Drops Cotton Light.

 

5 antwoorden
  1. Chantal
    Chantal zegt:

    Bij toeval kom ik op jouw blog terecht en tot mijn verbazing zie ik dat JIJ het bent! In het vliegtuig zat ik samen met mn moeder schuin achter jou en zag ik je bezig aan dit. Nu weet ik dat het een mooie shopper is geworden. En later op de terugweg zag ik je weer met het lange ibiza vest. Heb nog gezocht naar het patroon, maar niet gevonden. Als verwoed handwerkster was ik een beetje jaloers dat je zo heerlijk aan het haken was. Mag een haaknaald mee in het vliegtuig? Je maakt prachtige dingen, dat moet ik ook nog even kwijt uiteraard!
    Groetjes van Chantal

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *