, ,

Winterse set in een warme zomerweek

image.jpeg

Voor een vriendin maakte ik deze winterse set. 

Niet echt weer voor  ?? maar ze vertrekt binnenkort naar Amerika. Het patroon van de sjaal vind je bij Draad en Praat. Ik breide ‘m met 5 bollen Drops Andes (kleur 7120) met breinaalden nr 9. De muts haakte ik met Lana Grossa cool Wool big (kleur 947) met haaknaald 4,5. Hier kun je het patroon vinden. De leren sjaal lus heeft Cecile voor me gemaakt en het leren label van de muts komt van de Haakfabriek.

 

 

5 antwoorden
 1. Nienke
  Nienke zegt:

  Hoi Mariska,

  Ik kwam op Bloglovin’ via Lisanne van Draad en praat op jouw blog terecht, en wat zie ik prachtige dingen zeg! Ben helemaal verliefd op jouw boho opslagdoek en dat lange vest! Vanaf nu volg ik je hoor 😉 en als je het leuk vind kom je mijn blog ook maar eens bekijken!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  Beantwoorden
 2. Nienke
  Nienke zegt:

  Hoi Mariska,

  Ik kwam via Bloglovin’ bij jou terecht, wat maak jij leuke dingen zeg. Kijk m’n ogen uit! Vooral je boho vest en de creme kleurige omslagdoek vind ik erg mooi. Je hebt er een volger bij hoor 😉
  Als je het leuk vindt kom je dan mijn blog ook eens bekijken?

  Groetjes Nienke
  Ps dacht dat ik gister ook al een bericht achter gelaten had.. Zal wel iets fout gegaan zijn haha 😉

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *