Finally….

image

Is het kralengordijn voor mijn dochters kamer af.

Het haken van het bovenste deel is echt zo klaar. De Zpagetti slierten eraan naaien is wel een klus. Gelukkig heb ik een hele lieve schoonmoeder die dat voor me heeft gedaan. En dan de kralen nog. Al met al heb ik er denk ik zo’n 700 aan geregen. En dat is lastig met dat dikke Zpagetti en een naald. Maar nu is hij dan toch echt klaar. Ik heb ‘m gehaakt met ByClaire nr 1. Het patroon komt uit Haken en Kleur.

image.jpeg

 

 

7 antwoorden
 1. sigridkatkatkatoen
  sigridkatkatkatoen zegt:

  Mooie kleuren weer en die kralen passen er ook goed bij.
  Ik heb al 2 x zo’n ‘sliertengordijn’ gehaakt, maar ik geef het op. Die slierten geraken altijd in de war!
  Het staat heel mooi, maar erg praktisch vind ik het niet.
  Dochter zal er anders wel blij mee zijn, kan ik me zo voorstellen!
  Toch handig met zo’n creatieve mama 🙂
  Groetjes, Sigrid

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *