image

Voor mijn doen lang geleden dat ik hier wat nieuws liet zien.

Waarschijnlijk met teveel projecten tegelijk bezig, een kast vol wol en veel boeken ter inspiratie zorgen ervoor dat ik soms meer aan het kijken ben naar wat ik hierna wil maken dan dat ik zit te haken. Dit vest haakte ik van LanaGrossa  cotton mix 130. Voor maat 38 had ik 14 bollen van de hoofdkleur, 2 van de mintgroene en 1 van de witte nodig. Het patroon vind je in Filati Häkeln van LanaGrossa. Op naar het volgende vest, niet van een patroon maar één die al een tijdje in mijn hoofd zit. Nu hopen dat het zo wordt als op dat plaatje in mijn hoofd.

image

 

 

 

11 antwoorden
 1. angelique
  angelique zegt:

  Je hebt het werkelijk waar prachtig gedaan. het boek en het garen ligt hier ook al klaar, maar ik heb hetzelfde. kast vol wol, hoofd vol ideeen, en van haken komt te weinig terecht.

  Beantwoorden
 2. Margaret
  Margaret zegt:

  Zo herkenbaar van dat inspiratie op doen zonder te haken. Toch is het je gelukt om dit prachtige vest te haken. Echt supermooi. Ik ben benieuwd wat voor vest je zelf in jouw hoofd hebt zitten.

  Groetjes en fijn weekend, Margaret

  Beantwoorden
 3. Jannette
  Jannette zegt:

  Wat een mooi vest. Als je cotton mix 130 gebruikt hebt, is dat dunner garen dan in de beschrijving staat. Heb je de steken aangepast? Ik weet niet zo goed welk garen ik nu moet zoeken…..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *