,

Eerste eigen ontwerp

 

image

Voor Durableyarn mocht ik een vest ontwerpen.

Met de heerlijk zachte Durable Cosy fine haakte ik dit vest. Het patroon kun je gratis downloaden op de site van Durable.

 

 

28 antwoorden
 1. Christien
  Christien zegt:

  Gefeliciteerd! Heel mooi! Nou heb jij een mooi maatje 38, ik heb mooi maatje 46 voor een vest….Hoe kan ik dan het beste aanpassen, meer steken opzetten? Die meetmomenten zijn mij niet helemaal duidelijk, heb je per ongeluk geen maat 48 uitgeschreven hihi.

  Met vriendelijke groet, Christien

  Beantwoorden
 2. Froukje
  Froukje zegt:

  Wauw! Love it. Ik ben normaliter niet van de gehaakte kleding maar toen ik deze zag ben ik meteen begonnen! Ik vind hem super. Alleen heb ik 1 vraagje. Ik ben begonnen met 132 lossen, hij zat mooi, alleen nu ik aan het haken ben, merk ik dat de lap toch 3 a 4 cm overlapt. Moet ik dan nog minder steken opzetten?

  Ik heb maat 38 van broek en maat 34/36 van boven. Ik hoor graag jouw mening!

  Liefs Froukje.

  Beantwoorden
  • handmadejolie
   handmadejolie zegt:

   Hi, leuk dat gelijk begonnen bent. Is altijd lastig alleen met de lossen ketting de lengte bepalen. Je weet nooit precies of dat ook de lengte is als je een paar toeren gehaakt hebt. Maar trek je ‘m strak en lapt hij dan over? Als hij al losjes zit zou ik toch opnieuw beginnen, beter ni dan als je al veel verder bent. Je hoeft trouwens de eerste toer niet helemaal uit te halen je kunt het lossensliertje dat over blijft nog uithalen, succes! Ben benieuwd naar jouw vest.

   Groetjes en fijne dag,
   Mariska

   Beantwoorden
 3. Thea
  Thea zegt:

  Als haakpakket heb ik dit patroon met het katoen besteld en ben er aan begonnen.
  Met jouw advies en hulp heb jij mij even op weg geholpen! Zo geweldig dat je hier tijd voor nam!
  En het lukt! Ben al een heel eind op weg nu!
  Bedankt!
  Enne…inspiratie genoeg hier!

  Beantwoorden
  • Mariska van der Neut
   Mariska van der Neut zegt:

   Super leuk dat je het vest asn het haken bent! Succes en als je vragen hebt hoor ik het graag!
   Hartelijke groet,
   Mariska

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *