Super Soft Air Wrap met Wool Addicts Air van Langyarns

Ik schreef al eerder over de nieuwe lijn Wool Addicts van Lang Yarns. Ik maakte een heerlijk zachte en licht aanvoelende wrap van Wool Addicts Water. Het patroon hiervan vind je in de webshop. Dezelfde sjaal wilde ik graag ook met Wool Addicts Air maken. Air is een lucht geblazen merino garen met een basis van nylon. Hierdoor heeft het garen subtiele kleurnuances en heeft het een zachte wollige uitstraling. Ik koos voor de kleur oker.  Het resultaat is een heerlijk zachte en warme wrap die ook je schouders verwarmt. Deze kun je prima dragen op wat frissere dagen zonder dat je dan nog een jas aan hoeft. Door een opening in de sjaal kun je deze makkelijk omslaan. Een sjaalriempje dat uit 2 delen bestaat (deHaakfabriek.nl), bevestigde ik op twee plaatsen op de sjaal zodat deze niet steeds van je schouders glijdt. Omdat het garen een andere dikte heeft, heb ik het patroon hierop aangepast en dat is nu verkrijgbaar in de webshop. Bij het patroon ontvang je een video met de manier om deze zachte sjaal om te doen.