Voor hem en haar sjaal met Wool Addicts Air van Langyarns

Ik schreef al eerder over de nieuwe lijn Wool Addicts van Lang Yarns. Ik maakte al een heerlijk zachte en licht aanvoelende wrap van Wool Addicts Water. Het patroon hiervan vind je in de webshop. Dezelfde sjaal maakte ik ook met Wool Addicts Air.

Air is een lucht geblazen merino garen met een basis van nylon. Hierdoor heeft het garen subtiele kleurnuances en heeft het een zachte wollige uitstraling.

Deze keer haakte ik een sjaal in mooie grijs en zwart tinten opnieuw met de kwaliteit Air. Het werd een gewone rechthoekige sjaal geschikt voor hem en haar. Voor haar krijgt de sjaal een heel andere look door de manier waarop je deze omslaat. Sla de sjaal 2 keer om je nek (past net) en maak de twee kanten met een ronde sjaalsluiting met schroef aan elkaar vast (deHaakfabriek.nl). Het ene uiteinde valt als een punt aan de voorkant en de het andere uiteinde als een punt aan de achterkant. Zie foto hieronder. Het patroon is nu verkrijgbaar in de webshop.